Palvelut

Kuljetukset sopimuksen mukaan

 
Kuljetustarpeen ollessa pitkäaikaista tai toistuvaa, on sopimuskuljetus oikea valinta. Kun logistiikasta huolehtii tuttu ja luotettava kumppani, sujuvat kuljetukset vaivattomasti paikasta toiseen. Meillä on useita pitkäaikaisia asiakassuhteita, joiden kuljetuksista olemme vastanneet jo vuosien ajan.

Kuljetuspalvelumme toimii asiakkaan ehdoilla, eli räätälöimme palvelun sisällön asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kappaletavarakuljetus

 
Ylisen Kuljetus Oy ajaa kappaletavarakuljetukset sovitusti. Kuljetamme monenlaiset tavaraerät paikasta toiseen aikataulun mukaisesti.

Olemme erikoistuneet materiaali- ja teräsrakennekuljetuksiin, jotka muodostavat keskeisen osan kaikista kuljetuksistamme.

Joka päivä ajamme Tampereelta Helsingin suuntaan ja vähintään kolmesti viikossa Lahteen. Asiakkaan tarpeen mukaan ajetaan ympäri Suomea, eli kysy rohkeasti tarjousta!

Kuljetukset luotettavasti ja turvallisesti

 
Käytössämme on kuljetuskalusto, joka mukautuu monipuolisesti erilaisiin tavarankuljetustarpeisiin. Olipa kyseessä pieni tai suuri tavaraerä, me huolehdimme siitä, että se saapuu perille turvallisesti ja että tuotteet ovat samassa kunnossa kuin lähtiessä.

Miten voimme palvella? Ota yhteyttä ja kysy lisää!